Beetje Dwars

IMG_9322b Tijdens mijn lange loopbaan als leerkracht in het speciaal onderwijs en schoolcoach heb ik veel ervaring op gedaan met het werken met kinderen en jongvolwassenen met ASS (autisme).

Daarnaast heb ik vele  cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van autisme, ontwikkelingspsychologie en coaching. Mijn ervaring en expertise wil ik graag met jullie delen en ik wil graag mijn steentje bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Soms heb je net dat extra zetje nodig hebben om mee te kunnen draaien in onze complexe maatschappij, je gezin, op school, op je werk of bij de vrijetijdsbesteding.  Dat extra zetje kan ik geven door je inzicht te geven wat je wel en niet kunt met ASS (autisme), met de nadruk op wat je wel kunt! Mocht het nodig zijn dan kan ik voor meer begrip en kennis over ASS (autisme) zorgen bij jou en je omgeving door middel van op maat gemaakte, persoonlijke coaching.

Beetje Dwars organiseert naast  coaching, job coaching en studiebegeleiding ook workshops, lezingen, koffieochtenden en filmavonden.

Beetje Dwars is gecertifieerd ZZP’er in de zorg en in bezit van het Kiwa Keurmerk, gecertificeerd autismevriendelijke coach, aangesloten bij branchevereniging SoloPartners en lid van de Nederlandse Vereniging voor Autisme.

N.B. Sinds mei 2013 spreken we niet meer over autisme, maar over ASS (Autisme Spectrum Stoornis) kijk bij informatie voor uitleg hierover. Voor het lezersgemak spreek ik op mijn website nog over autisme.