Werkwijze

Beetje Dwars verzorgt individuele trajecten op maat, samen maken we een traject wat bij u en uw ondersteuningsvraag past.

Beetje Dwars hecht veel waarde aan het uitwisselen van ervaringen, (h)erkenning vinden bij elkaar en gebruik maken van elkaars kennis en kwaliteiten worden door veel ouders/verzorgers/begeleiders als zeer zinvol ervaren. Hiervoor organiseert Beetje Dwars o.a. workshops, filmavonden en koffieochtenden.

Op deze website bij agenda kunt u de activiteiten vinden.
Voor individuele trajecten kunt u contact met mij opnemen. 

Individuele trajecten, coaching, job coaching , studiebegeleiding. 

Op maat gemaakte trajecten.

Workshops/lezingen

Vanuit mijn ervaring en jarenlange expertise kan ik u en kijkje geven in de bijzondere wereld van ASS (autisme) Zo vergroot u uw kennis en krijgt u meer begrip voor deze prachtige mensen. Ik geef (interactieve) lezingen over deze thema’s.  Lezingen zijn niet statisch, maar vooral bedoeld om, naast het uit wisselen van informatie, met elkaar de dialoog aan te gaan. We kunnen leren van elkaars ervaringen.

Filmavonden

Onder het genot van een hapje en een drankje vertoon ik een film rond het thema autisme. Dit concept is een groot succes. Na afloop is er gelegenheid om in ongedwongen sfeer na te praten en zo ontstaan er meestal de mooiste gesprekken.

Koffieochtenden

Elke maand verzorg ik een koffieochtend bij mij thuis voor maximaal zes deelnemers. Vanuit een thema rondom autisme of een verstandelijke beperking gaan we het gesprek aan met elkaar, maar u kunt uiteraard ook zelf uw vraag inbrengen. Lezingen, filmavonden en koffieochtenden verzorg ik op maat op uw school, club of vereniging, maar ook bij mij thuis.

Na elke activiteit ontvangt u een gratis informatiemap.
Onderwerpen kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • Wat is ASS (autisme)
  • ASS  (autisme)en prikkelverwerking
  • ASS  (autisme)en passend onderwijs
  • ASS (autisme) en studie
  • ASS (autisme) en werk
  • Op verzoek zijn andere onderwerpen in overleg ook mogelijk.