Even voorstellen

IMG_9322b Kinderen/jong volwassenen met autisme (ASS) zijn authentiek, eerlijk en zijn zichzelf. Ze kunnen best een beetje dwars zijn en hoe dat komt kan ik u vertellen tijdens lezingen, workshops, koffieochtenden en individuele gesprekken.

Tijdens mijn lange loopbaan in het (speciaal) onderwijs heb ik veel ervaring op gedaan met het werken en omgaan met deze prachtige kinderen en jong volwassenen met autisme (ASS). Ik heb een schat aan kennis en ervaring vergaart door te kijken, te luisteren, te ervaren en te werken met deze kinderen/jong volwassenen en hun ouders/verzorgers/begeleiders.  Daarnaast heb ik vele  cursussen/opleidingen gevolgd op het gebied van autisme en coaching.

Mijn ervaring is dat deze kinderen/jongvolwassenen met autisme (ASS) soms net dat extra zetje nodig hebben om mee te kunnen draaien in een gezin/familie, op hun werk, bij hun vrijetijdsbesteding of op school. Dat extra zetje kan ik uw kind en u, ouder en/of verzorgers en anderen die om het kind heen staan geven.

Door middel van workshops, lezingen, het organiseren van koffieochtenden en filmavonden wil ik meer bekendheid geven aan autisme (ASS) en u meenemen in deze bijzondere wereld.

N.B. Sinds mei 2013 spreken we niet meer over autisme, maar over ASS (Autisme Spectrum Stoornis) kijk bij informatie voor uitleg hierover.

Voor het lezersgemak spreek ik op mijn website nog over autisme.

                                                          “ik ben niet anders, ik denk anders”